domingo, 15 de mayo de 2016

CASAL D'ESTIU PAU VILA




Farem història!

Fa molt i molt de temps... Fa anys i panys... Fa una colla de centúries... Cansats que us expliquin històries? Ara toca viure-les i de la mà dels protagonistes que han construït el Parets que coneixem. Per aquest motiu, haurem de fer mans i posar-nos en la pell d’arqueòlegs, aventurers, arquitectes, i fins i tot, de mestres, esportistes i historiadors que han construït la nostra vila.
Proposem una oportunitat única d’acostar-nos a la nostra història més propera de la mà dels seus protagonistes: dels despistats romans de les Viles Abdela i Alzir, que ens permetran realitzar autèntiques excavacions arqueològiques fins a la presència de Marc de Planella, un noble paretà que necessitarà l’ajuda de tots per resoldre els seus problemes. Sense oblidar-nos del passat agrícola amb els I Jocs Rurals de Parets del Vallès, on esports i diversió es donaran cita, tot cercant a la cuina els secrets de la mongeta paretana, i construint de la mà del mestre Lluís Piquer i els treballadors de la fàbrica del Camaleó el Parets més desconegut... Necessitarem l’ajuda de l’arquitecte Marcel?
No acabarem l’aventura sense traslladar-nos a la nostra Vila més esportista i aventurera! Pujarem al cim del món i tornarem a les Paraolimpíades i fins i tot serem els ciclistes més importants de l’estiu, fins arribar a la Gran Festa Final i aconseguir la preuada Medalla de la Vila! Ens acompanyes?


Si vols veure més informació i preus entra a informació

Si vols veure com fer la inscripció clicka aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario